Kirjaprojekti on valmis, miksi se on tehty?

Puttikirjani ”Lue, tähtää ja upota” – kohti parempaa puttaamista, on nyt valmis ja tullee painosta noin 1,5 viikon päästä.

Kirjan voit hankkia suoraan minulta sähköpostilla parviainenpetri (at) gmail.com tai maksamalla se PayPalilla TÄÄLTÄ

Hanke oli erittäin inspiroiva ja sitä oli kyllä mahtava tehdä. Lopputulos on 144 sivua asiaa puttaamisesta ja sen harjoittelusta. Ennakkomyynti on ollut hämmentävää, kirjoja on mennyt niin paljon että alkuperäistä suunnitelmaa ensipainoksen koosta piti nostaa ennenkuin edes pääsin painoon kirjan kanssa.

Tavoitteena oli esittää puttaaminen selkeästi ja kuvailla lyönnin perusteet siten että jokainen voi etsiä niistä itselleen sopivat tekijät ja saada kirkas kuva puttaamisesta ja siitä mitä yrittää tehdä. Puhun myös paljon harjoittelusta ja yritin tuoda tilastojen valossa vähän realismia siihen mitä itseltä voi odottaaa.  Edes ammattilaiset eivät ole niin hyviä puttaamaan kuin kenties oletamme.

Olisiko kirja voinut  olla pidempi – ehdottomasti. Halusin kuitenkin tehdä sellaisen josta on hyötyä jokaiselle pelaajalle ja koin, että pidempänä versiona siihen olisi tullut paljon sellaista joka päivittäisessä harjoittelussa ei olisi ollut oleellista. Ehkä käytän tätä kirjaa pohjana seuraavalle hankkeelle joskus tulevaisuudessa. Seuraavana on kuitenkin vuorossa kirjan kääntäminen englanniksi.

Jos olet hankkinut kirjan, toivottavasti nautit lukemastasi!

Kirjan pääotsikot ovat seuraavat:

Perusteet

Puttilinjan lukeminen 

Tähtääminen 

Mailan liike

Pituuskontrolli

Osuma 

Lavan Asento 

Rutiinit

Tilastot

Valmistautuminen kierrokseen

Harjoittelu

Sopivan mailan löytäminen

Asiat joihin et voi vaikuttaa

Testaaminen