PP Putting School

Minulta on lähiaikoina kysytty useaan otteeseen mikä on PP Putting School.

No, kuten osa teistä ainakin tietää, olen jo vuosia kehittänyt omaa osaamistani puttivalmentajana. Se alkoi oikeastaan AimPoint-instructor koulutuksestani, mutta siihen on matkalla vaikuttanut monta eri tekijää. Ehkä lähtölaukauksena on toiminut se, että omalla pelaajaurallani en koskaan ollut erityisen hyvä puttaaja. MUTTA, en myöskään oikeastaan koskaan saanut siihen juurikaan mitään valmennusta. Pikkuhiljaa oma ymmärrys on lisääntynyt ja varsinkin AimPoint-kouluttajissa on monta erinomaista puttivalmentajaa joista voisin mainita vaikka Phil Kenyonin jonka viimeisimpänä lisänä valmennettaviin tuli Rory McIlroy sekä Craig Farnsworth jonka osaaminen entisenä silmälääkärinä on johtanut uraa uurtavaan tutkimukseen puttivalmentajana sejä kirjoittana aiheesta.  Tapaamiset tällaisten herrojen kanssa ovat innoittaneet minua viemään omaa osaamistani mahdollisimman pitkälle.

varsinkin viime kaudella olin onnekas ja sain työskennellä monien erinomaisten pelaajien kanssa auttaakseni heitä puttaamaan paremmin. Olen päättänyt paketoida oman puttivalmennukseni PP Putting School – nimen alle pääosin sen takia että erikoisosaaminen tulee näkyä jollain tavalla ja tämä on hyvä tapa.

Englanninkielinen nimi on siksi että kansainvälisessä ympäristössä toimiessa se on elinehto. Toimin normaalisti LPG:ssä valmentajana pelin kaikilla osa-alueilla mutta puttaaminen on oman valmentajaurani erikoistumisalue jonka avulla voin tehdä töitä mm. ammattipelaajien sekä huippuvalmentajien kanssa.

Olen  myös matkalla jossa toivon että saan tehdä puttaamisen kanssa enemmän töitä myös tavallisten harrastajien kanssa. En oman urani alkuaikana kyennyt auttamaan pelaajia tällä osa-alueella tarpeeksi ja koen että myös valmennuksessa puttaaminen on vähän sivuutettu osa-alue, nimenomaan harrastajien kanssa. Puttaaminen on se osa-alue jossa kaikki ovat samalla viivalla ja esimerkiksi fysiikasta ei oli hyötyä jolla voisi kompensoida ja saada hyötyä  verrattuna johonkin toiseen pelaajaan.

2 viikon kulutta saan viimeinkin laitteen jolla luvassa mm. seuraavaa:

Ilolla voin myös sanoa, että tarjolle olleet 3 puttianalyysiä menivät tunnissa,  tuntuu siltä että puttaamisen ilosanoma on kasvanut.

Käykää tsekkaamassa: https://www.facebook.com/PPPuttingSchool/

See it – sink it

Pete

Online-valmennus, mistä siinä oikein on kyse. 

Viimeisestä kirjoituksesta on liian pitkä aika, pahoittelut siitä. Blogia on tarkoitus jatkaa uudella draivilla, kesä oli todella hektinen ja syksy meni kehitellessä tuota online-valmennuspalvelua. Siitä minun pitikin kirjoittaa, olen saanut hyvää palautetta ja tarkoitus on kehittää palvelua sen mukaan mikä on oma visioni ja millaisia toiveita saan. Olen myös saanut sellaista palautetta että miksi annan osaamista ja palvelua näin halvalla. Tätä en oikein ymmärrä, sillä tarkoituksena on kerätä mittava joukko ihmisiä yhteen ja oppimaan oman pelaamisen kannalta tärkeitä asioita.

Kun ihmisiä sitten on kasassa riittävän suuri määrä, on tarkoitus suunnata tälle porukalle suunnattuja harjoitustapahtumia, treenejä, materiaaleja jne. Pelaajien ja harrastajien auttaminen parhaalla mahdollisella tavalla auttaa minua valmentajana ja ihmisiä golfin harrastajina. Tähän maailmaan kuuluu online-palveluni sekä kirjoittamani materiaalit eri osa-alueista. Ja näitä on tulossa lisää. Muutama on työn alla mutta valmistumisesta en vielä uskalla sanoa mitään.

Nykymaailmassa on kiirettä, ajasta harrastusten parissa kilpailee moni asia ja aina ei välttämättä ole aikaa lähteä kentälle vaikka halua olisikin. Siihen tilanteeseen online-palveluni on perustettu. Tarkoitus on tuottaa materiaalia johon voi tutustua vaikka kotikoneella ja kokeilla omassa harjoittelussa/pelissä seuraavan kerran kun kentälle pääsee.

Taitojen oppiminen on toki aina henkilökohtainen tilanne ja parhaaseen tulokseen päästään kun harjoitellaan valmentajan ohjauksessa henkilökohtaisesti. Olen kuitenkin pyrkinyt tekemään sellaisia konsepteja palveluun jotka kattavat perusasioita ja ovat helposti ymmärrettävissä ja toteutettavissa.

Toinen iso juttu on puttikoulun perustaminen. Olen kehittänyt osaamistani vuosien ajan puttivalmentajana ja ilokseni päässyt työskentelemään myös erittäin korkealla tasolla pelaavien pelaajien kanssa. Koen, että puttaaminen on osa-alue jonka osaaminen on hieman sivuutettu ja näen liikaa tilanteita joissa ”ihan sama miten sen tekee kunhan pallo menee reikään” – mentaliteetti ottaa vallan ja pelaaja ei kehity riittävästi. En itsekään aikanaan osannut tätä aluetta ja jossain vaiheessa se alkoi kiinnostaa todella paljon. Olen panostanut kehittymiseeni tällä osa-alueella todella paljon ja jatkan tätä edelleen.

PP Putting School on perustettu puttivalmennusta varten ja auttaa minua mm. Kansainvälisissä asioissa erittäin paljon. Myös suomen valmentajakoulutus-järjestelmässä olen mukana eri tasoilla opettamassa puttaamisen valmentamista.

Lisää tietoa online-palvelusta ja PP Putting Schoolista löydät seuraavien linkkien takaa:

Online-Valmennuspalvelu

PP Putting School